Belang van scholing

Om je vak te kunnen (blijven) uitvoeren, voor je persoonlijke ontwikkeling en je eigen interesse binnen je vakgebied is het nodig om bij te blijven. Nieuwe ontwikkelingen, de laatste nieuwtjes, nieuwe behandelingen, protocollen en werkwijzen, steeds veranderende wet- en regelgeving en (technische) innovaties maken dat het vakgebied nooit stilstaat en je niet kunt blijven putten uit het ooit geleerde, vroegere informatie en de eerder aangeleerde technieken.

Door het volgen van diverse cursussen/opleidingen, lezen van vakbladen/ boeken, deelnemen aan webinars, bijeenkomsten, congressen, bezoeken van vakbeurzen, het bezoeken van zorg gerelateerde internetsites, deelnemen aan intervisies, etc. kun je dit bewerkstelligen.
Op deze manier blijf ik geregistreerd in het BIG register, ben ik bevoegd en bekwaam om de verpleegkundige handelingen uit te voeren in de praktijk, weet ik mijn administratie goed bij te houden, kan ik voldoen aan de diverse kwaliteitseisen en keurmerken, kan ik voldoen aan de eisen voor mijn contract met de zorgverzekeraar(s) en weet ik mijn collega ZZP-ers, Cliƫnten en hun omgeving te voorzien van de juiste en laatste informatie en ontwikkelingen. Je bent immers nooit te oud om te leren!

Als ZorgOrganisatie zorg ik er niet alleen voor dat ik zelf bevoegd en bekwaam blijf, maar organiseer ook scholingen voor andere ZZP-ers. Zo blijven we allen up-to-date. Daarbij is het volgen van scholing ook een moment van kennis en ervaring delen, samenwerken aan een opdracht en een moment van toch ook gezellig informeel onder elkaar zijn.

Bedrijfsgegevens
Handelsnaam
Adres
Postcode / Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail
Website
Oprichtingsdatum
KVK nummer
AGB code
BIG registratie
Bankrekening
BTW nummer

 

.
Care about Care
Kalevala 10
7604 KG Almelo
06-51813541
info@careaboutcare.nl
www.careaboutcare.nl
1 januari 2010
8215508
41-416059
79056285730
NL36 SNSB 085 54 75 781
NL003248075B94